ΑΛΛΑ ΚΥΠΤΙΚΑ (COVERT - ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΑ) ΚΕΝΤΡΑ
ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ / ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΟ)

Illeuminati
Fermasonry Fabian Society Opus
Dei Le Cercle Bohemian Grove Jesuits / Μαύρος Πάπας Η τάξη του Assassins Παραγγελία της Quest Jason Group Knights Templar Ιππότες Ισκτιτιστής Ιππότες Ιωάννης Ιερουσαλήμ Ιπποτών της Μάλτας / Κυβερνήτη Στρατιωτική Τάξη της Μάλτας (SMOM) RosicRusians Ιππότες του COLUMBUS SCROLL & KEY THULE SOCIETY KABBALAH PANEUROPA NETWORK 1001 CLUB/NATURE TRUST GROUP OF THITY (G30) ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ANTICOMMUNIST LEAGUE (WACLFORICSECURIEN )






















ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (IISS)
ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (CSIS)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (AFIO)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (OSS)

 

"Με προειδοποίησαν: μην το κάνεις αυτό αν δεν μπορείς να βάλεις τη συνείδησή σου 100% στην κατάψυξη. Άκουσα τον εαυτό μου να γελάει με αυτό τότε, αλλά δεν ήταν καθόλου αστείο... Εκπαιδευόμουν να γίνω ψυχοπαθής
... Κοιτάζαμε τους ανθρώπους, τους κοροϊδεύαμε. Όλα ήταν σκουπίδια χωρίς αξία - η φύση, ο πλανήτης, όλα μπορούσαν να καούν και να σπάσουν. Όσο πετυχαίναμε τους στόχους μας, όσο μεγαλώναμε
... Και εγώ ήταν σε επαφή με αυτούς τους κύκλους (Illuminati). Για μένα ήταν απλώς πελάτες. Πήγαινα σε μέρη που ονομάζονταν Εκκλησίες του Σατανά. Επισκέφθηκα αυτά τα μέρη και έκαναν τη Θεία Λειτουργία τους με γυμνές γυναίκες. Απλώς με διασκέδασε. Δεν το έκανα πιστεύουν σε οτιδήποτε από αυτά τα πράγματα και δεν ήταν καθόλου πεπεισμένος ότι κάτι από αυτά ήταν αληθινό.
... Ήμουν καλεσμένος σε αυτούς τους κύκλους (Illuminati). Ήταν η καλή ζωή. Αλλά κάποια στιγμή, με κάλεσαν να συμμετάσχω σε θυσίες στο εξωτερικό. Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο. Παιδιά... Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό.
... Και μετά άρχισα σιγά σιγά να χαλάω. Όλα άλλαξαν και άρχισα να αρνούμαι αναθέσεις στη δουλειά μου. Δεν μπορούσα πλέον να το κάνω, κάτι που με έκανε απειλή.
... Δεν ήμουν πλέον σε θέση να λειτουργήσω βέλτιστα, η απόδοσή μου άρχισε να κλονίζεται και αρνήθηκα καθήκοντα. Δεν είχα συμμετάσχει.
... Σε αυτόν τον κόσμο έχουν τους πάντες στην τσέπη τους. Πρέπει να είσαι επιρρεπής σε εκβιασμό και το να με εκβιάσεις αποδείχτηκε πολύ δύσκολο. Ήθελαν να το κάνουν αυτό μέσω αυτών των παιδιών και αυτό με διέλυσε.
... Αν ψάξετε στο Διαδίκτυο θα βρείτε ότι υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες παγκοσμίως για να αποδείξετε ότι αυτό δεν είναι παραμύθι της Walt Disney. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι το κάνουν εδώ και χιλιάδες χρόνια.
... Ο λόγος που οι πρώτες 10 φυλές του Ισραήλ εξορίστηκαν στη Βαβυλωνία ήταν λόγω των τελετουργιών με παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της θυσίας παιδιών. Όλα αυτά με έκαναν να πιστέψω, γιατί συνειδητοποίησα ότι υπάρχει ένας ολόκληρος αόρατος κόσμος. Είναι αληθινό.
... Οι Illuminati είναι μια πραγματική οντότητα. Διαπίστωσα ότι ό,τι είναι γραμμένο στη Βίβλο, και όχι μόνο στη Βίβλο, μπορείτε να το βρείτε σε τόσα πολλά βιβλία (συμπεριλαμβανομένων των Πρωτοκόλλων των μαθητών Γερόντων της Σιών) στα οποία μια ομάδα ακολούθησε το δικό της δρόμο και κουβαλά ένα έντονο μίσος , θυμός.
... Αυτή είναι μια εξοντωτική δύναμη που μισεί τα σπλάχνα μας. Μισεί τη δημιουργία. μισεί τη ζωή. Και θα κάνει τα πάντα για να μας καταστρέψει εντελώς.
... Και ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι να διχάσει την ανθρωπότητα. Διαίρει και βασίλευε είναι η αλήθεια τους».

Ο Ολλανδός τραπεζίτης Ronald Bernard, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, το 2017
[περιγράφοντας τις εμπειρίες του στους τραπεζικούς Illuminati]

 

Το Ινστιτούτο Tavistock διευθύνεται από τη Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών... Το Ινστιτούτο Tavistock οργάνωσε και εκπαίδευσε ολόκληρο το επιτελείο του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS), της Στρατηγικής Έρευνας Βομβαρδισμών, του Ανώτατου Αρχηγείου των Συμμαχικών Εκστρατευτικών Δυνάμεων και άλλων βασικών αμερικανικών στρατιωτικών ομάδων Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το Ινστιτούτο Tavistock συνδυάστηκε με το τμήμα ιατρικών επιστημών του Ιδρύματος Rockefeller για πειράματα με φάρμακα που αλλάζουν το μυαλό.
... Η κουλτούρα των ναρκωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών εντοπίζεται στο σύνολό της σε αυτό το Ινστιτούτο, το οποίο επέβλεπε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Η "αντικουλτούρα LSD" ξεκίνησε όταν η Sandoz AG, μια ελβετική φαρμακευτική εταιρεία που ανήκει στην SG Warburg & Co., ανέπτυξε ένα νέο φάρμακο από λυσεργικό οξύ, που ονομάζεται LSD. Ο James Paul Warburg (γιος του Paul Warburg ο οποίος είχε γράψει τον νόμο για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ το 1910), χρηματοδότησε μια θυγατρική του Ινστιτούτου Tavistock στις Ηνωμένες Πολιτείες που ονομάζεται Institute for Policy Studies,
... Το Βρετανικό Ινστιτούτο Tavistock έχει διευθύνει τα προγράμματα τέτοιων Αμερικανικές δεξαμενές σκέψης όπως το Ινστιτούτο Herbert Hoover στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, το Heritage Foundation, το Wharton School (Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια), το Hudson Institute, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης και η Rand Corporation».

Eustace Mullins "Secrets of the Federal Reserve" - ​​παράρτημα, 1983

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
(ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ)

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΝΤΑΒΟΣ)

 

Η παγκόσμια ελίτ που συναντάται κάθε χρόνο στο Νταβός της Ελβετίας έχει ελάχιστη ανάγκη για εθνική πίστη. Θεωρεί τα εθνικά σύνορα ως εμπόδια, που εξαφανίζονται και βλέπουν τις εθνικές κυβερνήσεις ως υπολείμματα από το παρελθόν, των οποίων η μόνη χρήσιμη λειτουργία είναι να διευκολύνουν τις ελίτ παγκόσμιες δραστηριότητες».

Σάμιουελ Χάντινγκτον

 

"Το lockdown στον απόηχο της πανδημίας του κορωνοϊού έχει επιταχύνει την εφαρμογή μακροχρόνιων σχεδίων για την εγκαθίδρυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), οι παγκόσμιοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής υποστηρίζουν μια "Μεγάλη Επαναφορά" με την πρόθεση δημιουργίας μιας παγκόσμιας τεχνοκρατίας
... Στις ετήσιες συνεδριάσεις του WEF/Νταβός προέκυψε συναίνεση ότι ο κόσμος χρειάζεται μια επανάσταση και ότι οι μεταρρυθμίσεις έχουν πάρει πολύ χρόνο. Τα μέλη του WEF οραματίζονται μια βαθιά ανατροπή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αλλαγή πρέπει να είναι τόσο γρήγορη και δραματική ώστε όσοι αναγνωρίζουν ότι μια επανάσταση συμβαίνει να μην έχουν το χρόνο να κινητοποιηθούν εναντίον της.
... Τα προηγούμενα ολοκληρωτικά καθεστώτα χρειάζονταν μαζικές εκτελέσεις και στρατόπεδα συγκέντρωσης για να διατηρήσουν την εξουσία τους. Τώρα, με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, οι διαφωνούντες μπορούν εύκολα να εντοπιστούν και να περιθωριοποιηθούν. Οι αντικομφορμιστές θα φιμωθούν αποκλείοντας τις αποκλίνουσες απόψεις ως ηθικά απεχθή.
... Τα lockdown του 2020 προσφέρουν μια προεπισκόπηση του τρόπου λειτουργίας αυτού του συστήματος. Το lockdown λειτούργησε σαν να ήταν ενορχηστρωμένο. Σαν να ακολουθούσαν μια ενιαία εντολή, οι ηγέτες μεγάλων και μικρών εθνών εφάρμοσαν σχεδόν τα ίδια μέτρα. Όχι μόνο πολλές κυβερνήσεις ενήργησαν ομόφωνα, αλλά εφάρμοσαν επίσης αυτά τα μέτρα χωρίς να λάβουν υπόψη τις συνέπειες ενός παγκόσμιου lockdown.
Μήνες οικονομικής ακινησίας κατέστρεψαν την οικονομική βάση εκατομμυρίων οικογενειών. Μαζί με την κοινωνική απόσταση, το lockdown έχει δημιουργήσει μια μάζα ανθρώπων που δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους. Πρώτα, οι κυβερνήσεις κατέστρεψαν τα προς το ζην, μετά οι πολιτικοί εμφανίστηκαν ως σωτήρες.
... Το lockdown και οι συνέπειές του έχουν φέρει μια πρόγευση για το τι πρόκειται να έρθει: μια μόνιμη κατάσταση φόβου, αυστηρός έλεγχος συμπεριφοράς, μαζική απώλεια θέσεων εργασίας και αυξανόμενη εξάρτηση από το κράτος».

Anthony Mueller, 2020

 

Η Global Power Elite επεξεργάζεται πολιτικές για να προωθήσει τα συμφέροντά της σε σχέση με τη διαχείριση και την προστασία του παγκόσμιου κεφαλαίου και την επιβολή της είσπραξης χρεών παγκοσμίως. Είναι στρατηγικά τοποθετημένες για να επιβάλλουν αυτές τις πολιτικές μέσω των θέσεων των μελών τους σε μεμονωμένα κράτη και διεθνικά κρατικά ιδρύματα. Οι τεράστιες συγκεντρώσεις οικονομικής ισχύος μεταφράζονται σε τεράστια επιρροή στη χάραξη παγκόσμιας πολιτικής.
Οι Ελίτ της Παγκόσμιας Δύναμης της Διακρατικής Καπιταλιστικής Τάξης καταβάλλουν προσπάθειες να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους μέσω παγκόσμιων οργανισμών όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το G20, το G7, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Τριμερής Επιτροπή, ο Όμιλος Bilderberg, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών , και άλλες διεθνικές ενώσεις... Μέσα σε αυτό το σύστημα, τα έθνη-κράτη γίνονται κάτι περισσότερο από ζώνες περιορισμού του πληθυσμού και η πραγματική εξουσία ανήκει στους λήπτες αποφάσεων που ελέγχουν το παγκόσμιο κεφάλαιο».

Peter Phillips, 2018

 

ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

"Το Ατλαντικό Συμβούλιο είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1961 ως εθελοντική συμμαχία χωρών του Οργανισμού Βορειοατλαντικής Συνθήκης (ΝΑΤΟ). Ο δηλωμένος στόχος του είναι να οικοδομήσει πολιτικές και θεσμούς που προάγουν τη συλλογική ασφάλεια και ειρήνη... Η παγκόσμια διαχείριση κεφαλαίου και η Η προστασία των πρακτικών επενδύσεων συγκεντρωμένου κεφαλαίου αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για το Ατλαντικό Συμβούλιο.
Το Ατλαντικό Συμβούλιο Είναι μια βασική μη κυβερνητική ομάδα ελίτ δύναμης που συνδυάζει χρηματοοικονομικούς καπιταλιστές με υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφάλειας και στελέχη του κατεστημένου... Η στρατιωτική δομή διοίκησης ΝΑΤΟ-ΗΠΑ και οι διαχειριστές στις κυβερνήσεις και στις υπηρεσίες πληροφοριών τους δίνουν προσοχή στις εκθέσεις του Ατλαντικού Συμβουλίου. Η προστασία του παγκόσμιου καπιταλισμού και της ικανότητας της TCC (Transnational Corporate Class) να επενδύει με ασφάλεια και ασφάλεια σε όλο τον κόσμο είναι η κύρια ατζέντα τους».

Peter Phillips, 2018

 

«Το Ατλαντικό Συμβούλιο είναι παρακλάδι του ΝΑΤΟ και το διοικητικό του συμβούλιο διαβάζεται σαν μια γκαλερί απατεώνων πολεμοφόρων, συμπεριλαμβανομένου του διαβόητου Χένρι Κίσινγκερ, γερακιών της εποχής Μπους όπως η Κοντολίζα Ράις, ο Κόλιν Πάουελ, ο Τζέιμς Μπέικερ, ο πρώην επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και συγγραφέας του νόμου PATRIOT, Michael Chertoff, ορισμένων πρώην στρατηγών του στρατού, συμπεριλαμβανομένων των David Petraeus και Wesley Clark και πρώην αρχηγών της CIA Michael Hayden, Leon Panetta και Michael Morell."

Daniel McAdams, 2019

 

"Το CFR [Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων] είναι ο αμερικανικός κλάδος μιας κοινωνίας που προέρχεται από την Αγγλία. Από τη διεθνή άποψη, το CFR, μαζί με το Κίνημα της Ατλαντικής Ένωσης και το Ατλαντικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Πολιτειών, πιστεύουν ότι τα εθνικά σύνορα πρέπει να εξαλειφθούν και καθιερώθηκε ένας παγκόσμιος κανόνας».

Barry M. Goldwater, 1979

 

"Το Ατλαντικό Συμβούλιο λειτουργεί ως μια μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική ομάδα χάραξης πολιτικής για την προστασία της ασφάλειας του συγκεντρωμένου πλούτου. Τα βασικά άτομα της παγκόσμιας ελίτ της εξουσίας στην εκτελεστική επιτροπή του Ατλαντικού Συμβουλίου είναι οι βασικοί προστάτες του συγκεντρωμένου παγκόσμιου κεφαλαίου. Το Πεντάγωνο, το ΝΑΤΟ και οι υπηρεσίες πληροφοριών δώστε μεγάλη προσοχή στις συστάσεις και τις ερευνητικές εκθέσεις τους».

Peter Phillips, 2018

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (BIS)
ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ
ΝΑΤΟ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΠΟΕ)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΔΝΤ) ΜΑΣΟΝΕΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ (WWF) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ (WWF) SOCIETY FOUNDATION STRATFOR BROOKINGS INSTITUTION CARNEGIE ENOWMENT FOR INTERNATONAL PEACE RAND CORPORATION HERITAGE FOUNDATION AMERICAN ENTERPRISE INSTITUTE CATO INSTITUTE CENTER FOR AMERICAN PROGESS PROJECENTERY CENTER FOR AMERICAN PROGESS PROJECENTERY
















ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
PETERSON ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ


 

 

EUROPEAN DYNASTIC FAMILIES
HOUSE OF WINDSOR (Μεγάλη Βρετανία)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Βέλγιο
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΑΝΙΑ
ΝΟΡΒΗΓΙΑ
ΣΟΥΗΔΙΑ
ΜΟΝΑΚΟ

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΙΕΣ
ROTHSCHILDS
ROCKEFELLERS
KUHN LOEB
WARBURG
LAZARD
GOLDMAN SACHS
ISRAEL MOSES SEIF
LEHMAN

 

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

 

GLOBAL BANKING CONGLOMERATES
[
 οι 10 μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο - 2012]
HSBC
BNP PARABIS
INDUSTRIAL AND ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ C OF CHINA MITUBISHI CREDIT
AGRICOLE
BARCLAYS
GROUP
ROYAL
BANKRINKBACK ROYAL BANKRAGNAG

 

TRANSNATIONAL CORPORATIONS
[οι 10 εταιρείες με τον μεγαλύτερο παγκόσμιο αντίκτυπο - 2011]
BARCLAYS PLC - GREAT BRITIAN
CAPITAL GROUP COPANIES INC. - ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
FMR CORP (Fidelity Management) - ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
AXA
FRLANDESE -
FRATEZETOGRE -67 CO. - ΗΝΩΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
LEGAL & GENERAL GROUP PLC - GREAT BRITAIN
VANGUARD GROUP, INC. - ΗΝΩΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
UBS AG - SWITZERLAND
MERRILL LYNCH & CO., INC. - ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΟΠΛΩΝ
LOCKHEED MARTIN - Η.Π.Α.
BOEING - ΗΠΑ
BAE SYSTEMS - ΒΡΕΤΑΝΙΑ
GENERAL DYNAMICS - ΗΠΑ
RAYTHEON - ΗΠΑ NORTHROP
GRUMMAN - ΗΠΑ
EADS - ΒΡΕΤΑΝΙΑ/ΓΑΛΛΙΑ
L-3 COMMUNICATIONS COMMUNICATIONS L-3 COMMUNICATIONACHNOICAAN - USA

 

ENERGY CORPORATIONS
ROYAL DUTCH SHELL
CHEVRON
BRITISH PETROLEUM
EXXON/MOBIL
TOTAL
CONOCO PHILLIPS

 

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (2013)
JPMORGAN CHASE & CO.
BANK OF AMERICA CORPORATION
CITIGROUP INC.
WELLS FARGO & COMPANY
GOLDMAN SACHS GROUP, INC.
MORGAN STANLEY
GENERAL ELECTRIC CAPITATION

 

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (2012)
BLACKROCK
UBS
ALLIANZ
VANGUARD GROUP
STATE STREET GLOBAL ADVISORS
PIMCO
FIDELITY INVESTMENTS
AXA
JP MORGAN ASSET MANAGEMENT
CREDIT SUISSE

 

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ HEDGE FUNDS (2011)
BRIDGEWATER ASSOCIATES
MAN GROUP
JP MORGAN ASSET MANAGEMENT
BREVAN HOWARD ASSET MANAGEMENT
OCH-ZIFF CAPITAL MANAGEMENT GROUP
PAULSON AND CO.
BLACKROCK ADVISORS

 

"Οι τραπεζίτες κατέχουν τη γη. Αφαιρέστε τους όλα, αλλά αφήστε τους τη δύναμη να δημιουργήσουν χρήματα και με το πάτημα του στυλό θα δημιουργήσουν αρκετές καταθέσεις για να το αγοράσουν ξανά. Ωστόσο, πάρτε τη δύναμη να δημιουργήσετε χρήματα μακριά από αυτούς, και όλες οι μεγάλες περιουσίες σαν τη δική μου θα εξαφανιστούν. Αλλά, αν θέλετε να παραμείνετε σκλάβοι των τραπεζιτών και να πληρώσετε το κόστος της δικής σας σκλαβιάς, αφήστε τους να συνεχίσουν να δημιουργούν χρήματα».

Josiah Stamp, Διευθυντής της Τράπεζας της Αγγλίας, 1928

 

The Four Horsemen of Banking - Bank of America, JP Morgan Chase, Citigroup και Wells Fargo - κατέχουν τους Four Horsemen of Oil - Exxon Mobil, Royal Dutch/Shell, BP Amoco και Chevron Texaco - σε συνδυασμό με Deutsche Bank, BNP, Barclays και άλλα ευρωπαϊκά μεγαθήρια του παλαιού χρήματος.
Οι Τέσσερις Ιππείς του Τραπεζικού συγκαταλέγονται στους δέκα κορυφαίους κατόχους μετοχών σχεδόν κάθε εταιρείας του Fortune 500.
... Το 80% της ιδιοκτησίας της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Νέας Υόρκης - μακράν το πιο ισχυρό υποκατάστημα της Fed - κατέχει από μόλις οκτώ οικογένειες - τους Goldman Sachs, Rockefellers, Lehmans και Kuhn Loebs της Νέας Υόρκης, τους Rothschild του Παρισιού και του Λονδίνου, τους Warburgs του Αμβούργου, τους Lazards του Παρισιού και τον Israel Moses Seifs της Ρώμης.
[Ο JW McCallister, ένας γνώστης της βιομηχανίας πετρελαίου με διασυνδέσεις του Οίκου των Σαούντ, έγραψε στο "The Grim Reaper" ότι απέκτησε αυτές τις πληροφορίες από τραπεζίτες της Σαουδικής Αραβίας]
... Δέκα τράπεζες ελέγχουν και τα δώδεκα υποκαταστήματα της Federal Reserve Bank - NM Rothschild of London, Rothschild Bank του Βερολίνου, Warburg, Lehman Brothers, Lazard Brothers of Paris, Kuhn Loeb Bank of New York, Israel Moses Seif Bank of Italy, Goldman Sachs of New York και JP Morgan Chase Bank of New York.
Ο William Rockefeller, ο Paul Warburg, ο Jacob Schiff και ο James Stillman είναι τα άτομα που κατέχουν μεγάλες μετοχές της Fed. Οι Schiffs είναι γνώστες του Kuhn Loeb. Οι Stillmans είναι μέλη της Citigroup, οι οποίοι παντρεύτηκαν με τη φυλή Rockefeller στις αρχές του αιώνα.
[πηγή: CPA Thomas D. Schauf]
Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) είναι η πιο ισχυρή τράπεζα στον κόσμο, μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα για τις Οκτώ οικογένειες που ελέγχουν τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες σχεδόν όλων των δυτικών και αναπτυσσόμενων χωρών.

«The Federal Reserve Cartel: The Eight Families» του Dean Henderson

 

"Το παγκόσμιο τραπεζικό μας σύστημα είναι ένα παγκόσμιο καρτέλ, μια "υπερ-οντότητα" στην οποία οι μεγάλες τράπεζες του κόσμου ανήκουν όλες μεταξύ τους και κατέχουν τις μετοχές ελέγχου στις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του κόσμου.
... Αυτή είναι η πραγματική "ελεύθερη αγορά" ένα εξαιρετικά κερδοφόρο παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ, που λειτουργεί ως παγκόσμια οικονομική μαφία».

Άντριου Γκάβιν Μάρσαλ

 

"Το παγκόσμιο καρτέλ τραπεζών, με επίκεντρο το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα, έχει πληρώσει πολιτικούς και δικτάτορες σε όλο τον κόσμο [συμπεριλαμβανομένης της Ουάσιγκτον]. Από χώρα σε χώρα, λεηλάτησαν τις εθνικές οικονομίες εις βάρος των τοπικών πληθυσμών, εδραιώνοντας τον πλούτο με άνευ προηγουμένου τρόπο - το κορυφαίο οικονομικό ένα δέκατο του ενός τοις εκατό κατέχει επί του παρόντος πάνω από 40 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσιμο πλούτο, χωρίς να υπολογίζεται ένα εξίσου σημαντικό ποσό πλούτου που κρύβεται σε υπεράκτιους λογαριασμούς».

David DeGraw

 

«Αν θέλατε να ελέγξετε την παραγωγή, το εμπόριο, τη χρηματοδότηση, τις μεταφορές και τους φυσικούς πόρους του έθνους, θα χρειαζόταν μόνο να ελέγξετε την κορυφή, την κορυφή της εξουσίας, μιας παντοδύναμης σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Τότε θα είχατε το μονοπώλιο και θα μπορούσατε να αποσπάσετε όλους τους ανταγωνιστές σας. Εάν θέλετε ένα εθνικό μονοπώλιο, πρέπει να ελέγξετε μια εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση. Εάν θέλετε ένα παγκόσμιο μονοπώλιο, πρέπει να ελέγξετε μια παγκόσμια σοσιαλιστική κυβέρνηση.
Αυτό είναι το θέμα του παιχνιδιού. Ο «κομμουνισμός» δεν είναι ένα κίνημα των καταπιεσμένων μαζών, αλλά είναι ένα κίνημα που δημιουργήθηκε, χειραγωγείται και χρησιμοποιείται από δισεκατομμυριούχους που αναζητούν την εξουσία για να αποκτήσουν τον έλεγχο στον κόσμο ... πρώτα εγκαθιδρύοντας σοσιαλιστικές κυβερνήσεις στα διάφορα έθνη και στη συνέχεια εδραιώνοντάς τα όλα μέσω μιας «Μεγάλης Συγχώνευσης», σε έναν παντοδύναμο κόσμο, σοσιαλιστικό υπερκράτος».

Ο Γκάρι Άλεν στο βιβλίο του "None Dare Call It Conspiracy"

 

"Η πραγματική απειλή της δημοκρατίας μας είναι η αόρατη κυβέρνηση, η οποία, σαν ένα γιγάντιο χταπόδι, απλώνει το γλοιώδες μήκος της πάνω από την πόλη, το κράτος και το έθνος μας. Επικεφαλής βρίσκεται μια μικρή ομάδα τραπεζικών οίκων που γενικά αναφέρονται ως "διεθνείς τραπεζίτες". Αυτή η μικρή ομάδα ισχυρών διεθνών τραπεζιτών διοικεί ουσιαστικά την κυβέρνησή μας για τους δικούς της εγωιστικούς σκοπούς».

John F. Hylan, 1922, Δήμαρχος Νέας Υόρκης, σε μια ομιλία


«Φοβάμαι ότι οι ξένοι τραπεζίτες με τα... τρελά κόλπα τους θα ελέγξουν εξ ολοκλήρου τα πληθωρικά πλούτη της Αμερικής και θα τα χρησιμοποιήσουν συστηματικά για να διαφθείρουν τον σύγχρονο πολιτισμό. Δεν θα διστάσουν να βυθίσουν ολόκληρο [τον κόσμο] σε πολέμους και χάος για να πρέπει να γίνει η κληρονομιά τους».

Otto von Bismarck, Καγκελάριος της Γερμανίας, μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν, 1863



«Πρέπει να κρατήσουμε τον κόσμο απασχολημένο με πολιτικούς ανταγωνισμούς... Διχάζοντας το εκλογικό σώμα... θα μπορέσουμε να τους κάνουμε να δαπανήσουν τις δυνάμεις τους για να παλέψουν μεταξύ τους σε ζητήματα που, για εμάς, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία
. Ας χρησιμοποιήσουμε τα δικαστήρια... Όταν με την παρέμβαση του νόμου, ο απλός λαός θα έχει χάσει τα σπίτια του, θα είναι ευκολότερος στον έλεγχο και πιο εύκολος στη διακυβέρνηση, και δεν θα μπορούν να αντισταθούν στο δυνατό χέρι του η Κυβέρνηση ενεργώντας σύμφωνα με ...τον έλεγχο των ηγετών των οικονομικών».

Περιοδικό United States Bankers, 1892

 

"Η Ύφεση του 1929 δεν ήταν τυχαία. Ήταν ένα προσεκτικά επινοημένο γεγονός... Οι διεθνείς τραπεζίτες προσπάθησαν να επιφέρουν μια κατάσταση απόγνωσης εδώ, ώστε να αναδειχθούν ως κυρίαρχοι όλων μας."

Κογκρέσος Λούις ΜακΦάντεν, Πρόεδρος της Επιτροπής Τραπεζών και Νομισμάτων της Βουλής των Αντιπροσώπων

 

«Μέσο στον έλεγχο των οικονομικών από τους πλούσιους υπήρξε το νομισματικό σύστημα που βασίζεται στο χρέος, όπου η πίστωση αντιμετωπίζεται ως το μονοπώλιο των ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων που με τη σειρά τους ελέγχουν κυβερνήσεις, υπηρεσίες πληροφοριών και στρατιωτικά ιδρύματα. Οι πολιτικοί αγοράζονται και πωλούνται, εκλέγονται ή απομακρύνονται Το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα ελέγχεται αυστηρά και συντονίζεται στην κορυφή από τους ηγέτες των κεντρικών τραπεζών που εργάζονται για τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου».

Andrew Gavin Marshall, Παγκόσμια Έρευνα

 

"Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος δημιούργησε αστρονομικά χρέη στα έθνη που συμμετείχαν. Αυτά τα χρέη τα είχαν οι διεθνείς τραπεζίτες που οργάνωσαν και διαχειρίστηκαν όλη την παράσταση από την αρχή μέχρι το τέλος
... Το φθινόπωρο του 1929 ήταν η ώρα για τους διεθνείς τραπεζίτες για να πατήσουν το κουμπί που έθεσε σε κίνηση τον μηχανισμό που οδήγησε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αφού αυτοί, οι πράκτορες και οι φίλοι τους ξεπούλησαν στην κορυφή μιας τεχνητά διογκωμένης άνθησης στο χρηματιστήριο, οι διεθνείς τραπεζίτες τράβηξαν το χαλί κάτω από ολόκληρο το σύστημα και έστειλε τις Ηνωμένες Πολιτείες να βυθιστούν σε αυτό που έγινε γνωστό ως Μεγάλη Ύφεση».

Ο Des Griffin στο βιβλίο του "Descent Into Slavery?"

 

"Για πάνω από 150 χρόνια ήταν η τυπική διαδικασία λειτουργίας των Rothschild και των συμμάχων τους να ελέγχουν και τις δύο πλευρές κάθε σύγκρουσης. Πρέπει να έχετε έναν "εχθρό" εάν πρόκειται να εισπράξετε από τον Βασιλιά."

Ο Γκάρι Άλεν στο βιβλίο του "None Dare Call It Conspiracy"

 

«Ο Οίκος των Ρότσιλντ έβγαλε τα χρήματά του στα μεγάλα κραχ της ιστορίας και στους μεγάλους πολέμους της ιστορίας, τις ίδιες τις περιόδους που άλλοι έχασαν τα χρήματά τους».

Ο EC Knuth στο βιβλίο του "The Empire of the "City": The Secret History of British Financial Power

 

"Η διαίρεση των Ηνωμένων Πολιτειών σε ομοσπονδίες ίσης δύναμης [Ο Βορράς και ο Νότος] αποφασίστηκε πολύ πριν από τον Εμφύλιο Πόλεμο. Αυτοί οι τραπεζίτες φοβούνταν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανέτρεπαν την οικονομική κυριαρχία τους στον κόσμο. Η φωνή των Ρότσιλντ επικράτησε ."

Ο Γερμανός Καγκελάριος Ότο φον Μπίσμαρκ

 

"Ο Τζον Ντ. Ροκφέλερ ήταν ένας μακιαβελικός που καυχιόταν ότι μισούσε τον ανταγωνισμό. Όποτε μπορούσε, ο Ροκφέλερ χρησιμοποιούσε την κυβέρνηση για να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα και να εμποδίσει τους ανταγωνιστές του. Ο μονοπωλιακός καπιταλισμός είναι αδύνατος αν δεν έχεις μια κυβέρνηση με τη δύναμη να στραγγαλίζει τη θέληση- να είστε ανταγωνιστές.
Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε ή να εξαλείψετε τους ανταγωνιστές δεν είναι να τους βγάλετε καλύτερα στην αγορά, αλλά να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της κυβέρνησης για να τους αποκλείσετε από την αγορά. Εάν θέλετε να ελέγξετε το εμπόριο, τις τράπεζες, τις μεταφορές και τους φυσικούς πόρους σε εθνικό επίπεδο, πρέπει να ελέγξετε! την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Εάν εσείς και η κλίκα σας θέλετε να δημιουργήσετε παγκόσμια μονοπώλια, πρέπει να ελέγξετε την Παγκόσμια Κυβέρνηση."

Ο Γκάρι Άλεν στο βιβλίο του "The Rockefeller File"

 

"Ισχυρές ιδιωτικές οικογένειες αποφασίζουν ποιος ελέγχει την Federal Reserve, την Τράπεζα της Αγγλίας, την Τράπεζα της Ιαπωνίας, ακόμη και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Τα χρήματα είναι στα χέρια τους για να καταστρέψουν ή να δημιουργήσουν. Στόχος τους είναι ο απόλυτος έλεγχος της μελλοντικής ζωής σε αυτόν τον πλανήτη. μια υπεροχή που οι προηγούμενοι δικτάτορες και δεσπότες μόνο ονειρεύονταν ποτέ».

Ο F. William Engdahl στο βιβλίο του "Seeds of Deduction"

 

"Ένα μεγάλο βιομηχανικό έθνος ελέγχεται από το πιστωτικό του σύστημα. Το πιστωτικό μας σύστημα είναι συγκεντρωμένο στα χέρια λίγων ανδρών. Έχουμε καταλήξει να είμαστε μία από τις χειρότερα διοικούμενες, μία από τις πιο πλήρως ελεγχόμενες και κυριαρχούμενες κυβερνήσεις στον κόσμο ."

Πρόεδρος Woodrow Wilson

 

«Οι μέτοχοι των τραπεζών που κατέχουν τη μετοχή της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Νέας Υόρκης είναι οι άνθρωποι που ελέγχουν τις πολιτικές και οικονομικές μοίρες μας από το 1914. Είναι οι Rothschild της Ευρώπης, ο Lazard Freres, ο Israel Sieff, η Kuhn Loeb Company, Η Warburg Company, η Lehman Brothers, η Goldman Sachs, η οικογένεια Ροκφέλερ και τα συμφέροντα της JP Morgan».

Ο Eustace Mullins στο βιβλίο του "The Secrets of the Federal Reserve"

 

"Ένα τεράστιο κομμάτι διεθνών τραπεζικών και συναφών χρηματοοικονομικών λειτουργιών έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη διαχείριση βρώμικου χρήματος.
... Οι αγγλο-ολλανδικές τραπεζικές δραστηριότητες ελέγχουν το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών και το σχετικό εμπόριο.
... Οι τραπεζικές εργασίες της αγγλο-ολλανδικής ολιγαρχίας έχουν τα ακόλουθα προσόντα :
Διαχειρίζονται το εμπόριο ναρκωτικών για ενάμιση αιώνα.
Κυριαρχούν σε εκείνα τα τραπεζικά κέντρα που είναι κλειστά για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.
Σχεδόν όλα αυτά τα "υπεράκτια", μη ελεγχόμενα τραπεζικά κέντρα βρίσκονται υπό τον άμεσο πολιτικό έλεγχο των βρετανικών και ολλανδικών μοναρχιών και των Κυριαρχούν
σε όλες τις τράπεζες στην καρδιά της διακίνησης ναρκωτικών· η Τράπεζα του Χονγκ Κονγκ και της Σαγκάης, που δημιουργήθηκε το 1864 για να χρηματοδοτήσει το εμπόριο ναρκωτικών, είναι υποδειγματική.
Ελέγχουν το παγκόσμιο εμπόριο χρυσού και διαμαντιών, μια απαραίτητη πτυχή της ανταλλαγής «σκληρών εμπορευμάτων» για ναρκωτικά.
Περιλαμβάνουν την πλήρη σειρά διασυνδέσεων με το οργανωμένο έγκλημα, το νομοθετικό λόμπι υπέρ των ναρκωτικών στις ΗΠΑ και όλα τα άλλα στοιχεία διανομής, προστασίας και νομικής υποστήριξης.

www.bibliotecapleyades.net "Πώς λειτουργεί η αυτοκρατορία των ναρκωτικών"

 

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

  
Henry Kissinger / George Soros / Zbigniew Brzezinski

 

«Οι άνθρωποι, οι κυβερνήσεις και οι οικονομίες όλων των εθνών πρέπει να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολυεθνικών τραπεζών και εταιρειών».

Ο Zbigniew Brzezinski στο βιβλίο του "Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era"

 

«Ήταν η κυβέρνηση του Μπιλ Κλίντον που απελευθέρωσε τα παράγωγα, που απελευθέρωσε τις τηλεπικοινωνίες και έβαλε στο τάφο τους μοναδικούς ισχυρούς τραπεζικούς νόμους της χώρας μας. Είναι αυτός που έριξε τη Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου της Βόρειας Αμερικής (NAFTA) μέσω του Κογκρέσου».

Τόμας Φρανκ

 

«Ο Τζορτζ Σόρος είναι απλώς το ορατό πρόσωπο ενός τεράστιου δικτύου ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων, που ελέγχεται από τις κορυφαίες αριστοκρατικές και βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης».

William Engdahl, Executive Intelligence Review, 1997

 

«Ως ο πρώτος πρόεδρος της νέας παγκόσμιας εποχής, ο Μπιλ Κλίντον ίδρυσε τον ΠΟΕ, ενίσχυσε τον διεθνή προϋπολογισμό, διατήρησε υψηλά επίπεδα δαπανών του Πενταγώνου, στρατιωτικοποίησε τους πολέμους ναρκωτικών στη Νότια Αμερική, συνέχισε τη στρατιωτική και οικονομική επίθεση στο Ιράκ, έθεσε τις βάσεις για «ανθρωπιστικές» επεμβάσεις, βομβάρδισε το Σουδάν και το Αφγανιστάν και πραγματοποίησε παρατεταμένες αεροπορικές επιδρομές στη Σερβία. Ενθουσιασμένος από τις προοπτικές για πλήρη επιτήρηση του κόσμου, η Κλίντον αύξησε τα επίπεδα δαπανών πληροφοριών σε περισσότερα από 30 δισεκατομμύρια δολάρια, με αυξανόμενη έμφαση στο υπερμυστικό Εθνικό Οργανισμός Ασφαλείας Η προγραμματισμένη, συστηματική και βάναυση καταστροφή της σερβικής υποδομής πρέπει να θεωρηθεί ένα από τα μεγάλα εγκλήματα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων».

Καρλ Μπογκς

 

«Ως πρέσβης του ΟΗΕ και υπουργός Εξωτερικών στο καθεστώς Μπιλ Κλίντον, η Μαντλίν Ολμπράιτ ήταν φανατική υπέρμαχος του αποκλεισμού των γενοκτονικών κυρώσεων που σκότωσαν περισσότερες από ένα εκατομμύριο γυναίκες, παιδιά και άνδρες στο Ιράκ, και του βομβαρδιστικού πολέμου των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ το 1999 εναντίον Γιουγκοσλαβία».

Γκλόρια Λα Ρίβα

 

"Ο Μπιλ Κλίντον βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία για εβδομήντα οκτώ συνεχόμενες μέρες και νύχτες. Οι στρατιωτικές και πολιτικές του πολιτικές κατέστρεψαν μια από τις πιο προοδευτικές χώρες στην Ευρώπη. Και την ονόμασε ανθρωπιστική επέμβαση. Εξακολουθεί να θεωρείται από σχεδόν όλους τους Αμερικανούς ως ακριβώς αυτό."

Ουίλιαμ Μπλουμ

 

"Οι Κλίντον υποφέρουν επειδή είναι σνομπ που τους αρέσει να συναναστρέφονται με πλούσιους ανθρώπους παρά τις λαϊκιστικές τους αξιώσεις. Είναι οι απόλυτοι κοινωνικοί ορειβάτες, πάντα πρόθυμοι να κάνουν κάτι ακόμα για να λάβουν αποδοχή από το 1% που πραγματικά έχει σημασία και έτοιμοι να θερίσουν Οι ανταμοιβές που ξέρουν συνοδεύονται από αυτό. Η Χίλαρι ισχυρίζεται ότι αυτή και ο Μπιλ ήταν σπασμένοι και χρεωμένοι όταν έφυγαν από τον Λευκό Οίκο. Τώρα αξίζουν πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια και αγγίζουν έως και 800.000 δολάρια για μία μόνο ομιλία. Ο ελάχιστος μισθός της Χίλαρι σε μιλήστε πριν αναφερθεί ότι μια ομάδα είναι 200.000 $. Πιστεύει κανείς ότι είτε το πονηρό χαμόγελο του Μπιλ Κλίντον είτε το μονότονο μονότονο της Χίλαρι αξίζουν μια αμοιβή ομιλίας σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια; Ή υπάρχουν προσδοκίες για άλλα πλεονεκτήματα στο δρόμο για αυτοί που βήχουν τα πολλά λεφτά,να συμπεριλάβει κάτι σαν 18 εκατομμύρια δολάρια από την Goldman Sachs και άλλους τραπεζίτες που έφεραν το έθνος στα πρόθυρα της καταστροφής το 2008;».

Philip Giraldi

 

«Αυτό που διακυβεύεται είναι μια μεγάλη ιδέα - μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων».

Πρόεδρος George HW Bush

 

"Ο Zbigniew Brzezinski και ο Henry Kissinger et al, καθώς και οι νεο-συντηρητές "σκεπτόμενοι", οφείλουν τις θέσεις τους και το καλό βιοτικό τους επίπεδο στη μεγαλειότητα της ελίτ. Αυτοί οι στοχαστές και συγγραφείς είναι στη μισθοδοσία της ελίτ και εργάζονται για αυτούς. "

Μουτζαχίντ Καμράν

 

«Αν και ο Χένρι Κίσινγκερ υπήρξε ιστορικά στενός σύμμαχος των πιο λυσσασμένων φατριών εντός του Ισραήλ και εντός του Σιωνιστικού κατεστημένου στις Ηνωμένες Πολιτείες, η κύρια πίστη του σε όλη την πολιτική του σταδιοδρομία ήταν στο βρετανικό στέμμα και τα νοημοσύνη και τα οικονομικά του πλοκάμια».

από το βιβλίο "DOPE, INC., το διεθνές καρτέλ ναρκωτικών, το ξέπλυμα χρήματος και η κρατική εξουσία", 1992

 

"Σήμερα, οι Αμερικανοί θα ήταν εξοργισμένοι εάν τα στρατεύματα του ΟΗΕ εισέρχονταν στο Λος Άντζελες για να αποκαταστήσουν την τάξη· αύριο, θα είναι ευγνώμονες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν τους έλεγαν ότι υπήρχε μια εξωτερική απειλή από το εξωτερικό, είτε πραγματική είτε είχε διαδοθεί, που απειλούσε την ίδια μας την ύπαρξη Τότε είναι που όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θα παρακαλέσουν τους παγκόσμιους ηγέτες να τους ελευθερώσουν από αυτό το κακό... τα ατομικά δικαιώματα θα παραιτηθούν πρόθυμα για την εγγύηση της ευημερίας τους που τους παραχωρείται από την παγκόσμια κυβέρνησή τους."

Ο Χένρι Κίσινγκερ στη συνάντηση της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ το 1992

 

«Ο George HW Bush εργάζεται για την οικογενειακή επιχείρηση Μπιν Λάντεν στη Σαουδική Αραβία μέσω της Carlyle Group, μιας διεθνούς εταιρείας συμβούλων».

Ο Γκορ Βιντάλ στο βιβλίο του «Ονειρεμένος πόλεμος»

 

"Ο Μπιλ Κλίντον, και οι περισσότεροι σύγχρονοι Δημοκρατικοί, δεν έκαναν και δεν θα κάνουν ό,τι είναι καλύτερο για εμάς ή τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Δεν πληρώνουμε τους λογαριασμούς τους - το κορυφαίο 10 τοις εκατό πληρώνει, και είναι η θέλησή τους που πάντα θα να γίνει».

Μάικλ Μουρ

 

«Είναι αρκετά σαφές ότι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις θα είναι ο περιορισμός της γονιμότητας στον κόσμο».

Πρόεδρος George HW Bush

 

"Από την πρώτη της εκστρατεία για τη Γερουσία το 1999, η Goldman Sachs χρηματοδοτούσε τη Χίλαρι Κλίντον με ποσό εκατομμυρίων δολαρίων. Μεμονωμένοι δωρητές όπως ο CEO της Goldman Lloyd Blankfein ήταν γενναιόδωροι, αλλά η εταιρεία επιδίωξε να αποκτήσει επιρροή και καλή θέληση μέσω αμοιβών ομιλίας ως καθώς και συνεισφορές στο μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Κλίντον._Η Goldman Sachs δεν είναι μόνη. Η Citigroup κατατάσσεται στο Νο. 1 στις δωρεές ζωής στην Κλίντον. Η
πρόσληψη της Χίλαρι Κλίντον ως ομιλήτριας είναι ένας τρόπος με τον οποίο η Goldman Sachs διοχετεύει μετρητά σε αυτήν. Η τυπική αμοιβή ομιλίας της Κλίντον είναι 200.000 δολάρια."

Περιοδικό The Nation

 

"Μια απειλή αντιμετωπίζει τη φιλελεύθερη δημοκρατία. συνεπάγεται τη σταδιακή εμφάνιση μιας πιο ελεγχόμενης και κατευθυνόμενης κοινωνίας. Μια τέτοια κοινωνία θα κυριαρχείται από μια ελίτ της οποίας η αξίωση για πολιτική εξουσία θα στηριζόταν σε δήθεν ανώτερη επιστημονική τεχνογνωσία. Ανεμπόδιστη από τους περιορισμούς των παραδοσιακών φιλελεύθερων αξιών , αυτή η ελίτ δεν θα δίσταζε να επιτύχει τους πολιτικούς της σκοπούς χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να επηρεάσει τη δημόσια συμπεριφορά και να κρατήσει την κοινωνία υπό στενή παρακολούθηση και έλεγχο. Υπό αυτές τις συνθήκες, η επιστημονική και τεχνολογική δυναμική της χώρας δεν θα αντιστραφεί αλλά θα τροφοδοτούσε πραγματικά για την κατάσταση που εκμεταλλεύεται».

Zbigniew Brzezinski

 

"Όταν οργανωθήκαμε ως χώρα και γράψαμε ένα αρκετά ριζοσπαστικό Σύνταγμα με μια ριζοσπαστική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, δίνοντας μια ριζική ατομική ελευθερία στους Αμερικανούς... και έτσι πολλοί άνθρωποι λένε ότι υπάρχει υπερβολική προσωπική ελευθερία. Όταν η προσωπική ελευθερία είναι όταν σε κακοποιούν, πρέπει να κινηθείς για να το περιορίσεις».

Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, 1994

 

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ σε αυτά τα κεντρικά γραφεία του νέου Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Έχω πάει συχνά στο μητρικό πλοίο στη Νέα Υόρκη, αλλά είναι καλό να υπάρχει ένα φυλάκιο του Συμβουλίου ακριβώς εδώ κάτω από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
. Λάβω πολλές συμβουλές από το Συμβούλιο, οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσω τόσο μακριά για να μου πουν τι πρέπει να κάνουμε και πώς πρέπει να σκεφτόμαστε για το μέλλον».

Οι εναρκτήριοι λόγοι της Υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, 15 Ιουλίου 2009

 

«Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, πιστεύει ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, η γερουσιαστής Χίλαρι Κλίντον έχει επανειλημμένα δώσει προτεραιότητα στα κέρδη των αμερικανικών κατασκευαστών όπλων και στην επέκταση της ηγεμονικής εμβέλειας της Ουάσιγκτον σε μέρη της κόσμος."

Stephen Zunes

 

"Κοιτάξτε τα γραπτά του Μπρεζίνσκι, του Κίσινγκερ, του Σάμιουελ Χάντινγκτον και των παρόμοιων τους. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα μέλη ελίτ δεξαμενών σκέψης δημοσιεύουν βιβλία ως μέρος μιας στρατηγικής για να δώσουν σεβασμό σε επακόλουθες παράνομες, ανήθικες και ληστρικές ενέργειες που είναι να λαμβάνονται κατ' εντολή της ελίτ. Οι απόψεις δεν είναι απαραιτήτως δικές τους, είναι απόψεις των δεξαμενών σκέψης. Αυτοί οι σκύλοι διαμορφώνουν και διατυπώνουν πολιτικές και σχέδια κατ' εντολή των κυρίων τους, μέσω φορέων όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Όμιλος Bilderberg, κ.λπ.».

Μουτζαχίντ Καμράν

 

«Η εθνική κυριαρχία δεν είναι πλέον μια βιώσιμη έννοια».

Ο Zbigniew Brzezinski στο βιβλίο του "Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era"

 

"Εάν ελέγχετε το πετρέλαιο, ελέγχετε ολόκληρα έθνη. Εάν ελέγχετε τα τρόφιμα, ελέγχετε τους ανθρώπους. Εάν ελέγχετε τα χρήματα, ελέγχετε ολόκληρο τον κόσμο."

Χένρι Κίσινγκερ

 

«Έχετε μια ικανότητα επιβίωσης της διοίκησης και του ελέγχου, τη δυνατότητα επιβίωσης του βιομηχανικού δυναμικού, την προστασία ενός ποσοστού των πολιτών σας και έχετε μια ικανότητα που προκαλεί περισσότερη ζημιά στην αντιπολίτευση από αυτή που μπορεί να προκαλέσει σε εσάς».

Αντιπρόεδρος George HW Bush, για το πώς να κερδίσετε έναν πυρηνικό πόλεμο, 1980

 

"Τον Νοέμβριο του 1990, υπό την πίεση της κυβέρνησης Μπους, το Κογκρέσο των ΗΠΑ ψήφισε τον Νόμο για τις Πιστώσεις Εξωτερικών Επιχειρήσεων... Έβαζαν σκόπιμα το φιτίλι σε μια νέα εκρηκτική σειρά βαλκανικών πολέμων. Χρησιμοποιώντας ομάδες όπως το Ίδρυμα Σόρος και το NED (Εθνικό Endowment for Democray), η οικονομική υποστήριξη της Ουάσιγκτον διοχετεύτηκε σε συχνά ακραίες εθνικιστικές ή πρώην φασιστικές οργανώσεις που θα εγγυώνταν τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας... Το σκηνικό είχε τεθεί για μια φρικτή σειρά περιφερειακών εθνοτικών πολέμων που θα διαρκούσαν μια δεκαετία και θα οδηγούσαν σε θανάτους περισσότερων από 200.000 ανθρώπων».

Ο William Engdahl στο βιβλίο του "A Century of War: Anglo-American Oil Politics and the New World Order"

 

«Η επίμονη κοινωνική κρίση, η ανάδυση μιας χαρισματικής προσωπικότητας και η εκμετάλλευση των μέσων μαζικής ενημέρωσης για την απόκτηση της εμπιστοσύνης του κοινού θα ήταν τα σκαλοπάτια στον αποσπασματικό μετασχηματισμό των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια άκρως ελεγχόμενη κοινωνία».

Zbigniew Brzezinski

 

"Σήμερα υπάρχουν δύο μεγάλες φατρίες στο δυτικό πολιτικό κατεστημένο διεθνώς. Συνεργάζονται και μοιράζονται ευρείες ελιτιστικούς στόχους, αλλά διαφέρουν θεμελιωδώς ως προς τον τρόπο επίτευξης αυτών των στόχων. Πρώτος είναι ο στόχος τους να ελέγξουν απότομα την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη και την αύξηση του πληθυσμού.
Η πρώτη φατρία περιγράφεται καλύτερα ως η Φατρία Ροκφέλερ. Έχει μια παγκόσμια βάση ισχύος και σήμερα εκπροσωπείται καλύτερα από τη φατρία της οικογένειας Μπους που ξεκίνησε ως μισθωτοί για την ισχυρή μηχανή Ροκφέλερ. Η φατρία Ροκφέλερ βασίζει τη δύναμή της για περισσότερο από έναν αιώνα και επιρροή στον έλεγχο του πετρελαίου και στη χρήση του στρατού για την εξασφάλιση αυτού του ελέγχου.
Η δεύτερη φατρία θα μπορούσε να ονομάζεται Faction Soft Power. Η προτιμώμενη πορεία τους προς τον παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού και τη μείωση των ρυθμών ανάπτυξης στην Κίνα και αλλού είναι μέσω της προώθησης της απάτης της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της επικείμενης κλιματικής καταστροφής. Ο Αλ Γκορ συνδέεται με αυτή τη φατρία. Βλέπουν τους παγκοσμιοποιητικούς θεσμούς, ειδικά τα Ηνωμένα Έθνη, ως το καλύτερο όχημα για να προωθήσουν την ατζέντα τους για παγκόσμια λιτότητα. Άλλοι στον κύκλο είναι ο δισεκατομμυριούχος κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και εκπρόσωποι του ευρωπαϊκού «παλιού χρήματος»».

«Global Warming Hoax» ένα άρθρο του F. William Engdahl

 

"Είναι πεποίθηση του Henry Kissinger ότι ελέγχοντας τα τρόφιμα μπορεί κανείς να ελέγξει τους ανθρώπους και ελέγχοντας την ενέργεια - ειδικά το πετρέλαιο - μπορεί κανείς να ελέγξει τα έθνη και τα οικονομικά τους συστήματα. Θέτοντας τα τρόφιμα και το λάδι υπό διεθνή έλεγχο μαζί με το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα, ο Κίσινγκερ είναι πεπεισμένος μια χαλαρά δεμένη παγκόσμια κυβέρνηση μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Ο αρθρογράφος της Ουάσιγκτον, Paul Scott, 1976

 

«Ο Τζορτζ Σόρος δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους μεγαλοκερδοσκόπους στον κόσμο· σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε ως «παιδί του θελήματος» για το αγγλοαμερικανικό μονεταριστικό κατεστημένο, διεξάγοντας επιχειρήσεις λεηλασίας εναντίον των εθνών της Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και επιθέσεις κατά των Η κυριαρχία των εθνών
… Μέσω των Ιδρυμάτων του Ανοιχτής Κοινωνίας, ο Τζορτζ Σόρος τοποθετήθηκε, πολύ πριν πέσει ο κομμουνισμός, ως ο άνθρωπος που, για λογαριασμό των αγγλοαμερικανικών τραπεζικών συμφερόντων και του ΔΝΤ, προσπάθησε να θέσει σε εφαρμογή τον μηχανισμό για την οικονομική και πολιτική «μετάβαση» να συμβεί στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Ο Σόρος έγινε ένθερμος υποστηρικτής της πολιτικής της «θεραπείας σοκ», η οποία εγκρίθηκε από τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ και τον στενό της συνεργάτη Τζορτζ Χ. Β. Μπους,μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου».

Executive Intelligence Review, Απρίλιος 1997

 

«Η μείωση του πληθυσμού πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ έναντι του Τρίτου Κόσμου».

Χένρι Κίσινγκερ

 

"Οι πρόεδροι έρχονται και φεύγουν κάθε τέσσερα ή οκτώ χρόνια. Αλλά πράκτορες όπως ο George Kennan, ο Henry Kissinger, ο Donald Rumsfeld, ο Zbigniew Brzezinski, ο George Schultz, ο James Baker κ.λπ. παραμένουν στη "δημόσια υπηρεσία" για δεκαετίες.
Όντας πάνω από αυτά τα μεγάλα ονόματα, ορισμένες οικονομικές δυναστείες και δυναστείες των μέσων ενημέρωσης έχουν επηρεάσει την αμερικανική πολιτική για έναν ολόκληρο αιώνα, ή και περισσότερο! Ο Οίκος του Ροκφέλερ, ο οποίος δώρισε τη γη πάνω στην οποία χτίστηκαν τα Ηνωμένα Έθνη, προάγει την Παγκοσμιοποίηση από τις αρχές περίπου του 19ου αιώνα. το ίδιο ισχύει για το House of Sulzberger-Ochs (ιδιοκτήτες των New York Times από το 1896), το House of Meyer-Graham (ιδιοκτήτες της Washington Post από το 1933) και τους δισεκατομμυριούχους παγκοσμιοποιητές όλων αυτών, τον αντιρωσικό Οίκο των Rothschild, που χρηματοδότησε τον πόλεμο της Βρετανίας κατά του Ναπολέοντα πριν από 200 χρόνια, καθώς και το κίνημα που τελικά οδήγησε στην ίδρυση του «Κράτους του Ισραήλ». Προσθέστε στο «κλαμπ» νεότερους ακτιβιστές δισεκατομμυριούχους όπως ο Τζορτζ Σόρος, ο Μάικ Μπλούμπεργκ, ο Τεντ Τέρνερ, ο Πιερ Ομιντιάρ,

MS King, 2014

 

«Η παγκόσμια μείωση του πληθυσμού και ο έλεγχος των τροφίμων επρόκειτο να γίνουν στρατηγική πολιτική των ΗΠΑ υπό τον Χένρι Κίσινγκερ».

Ο F. William Engdahl στο βιβλίο του "Seeds of Deduction"

 

"Η Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου της Βόρειας Αμερικής [NAFTA] πουλήθηκε από τον Λευκό Οίκο της Κλίντον ως ευκαιρία να αυξηθούν τα εισοδήματα και η ευημερία των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και του Μεξικού. Η NAFTA επίσης, μας είπαν, θα σταματούσε τη μετανάστευση του Μεξικού στις Ηνωμένες Πολιτείες
... Αλλά η NAFTA, η οποία τέθηκε σε ισχύ το 1994, είχε ως αποτέλεσμα να ανατρέψει όλες τις ρόδινες προβλέψεις της Κλίντον.Μόλις η μεξικανική κυβέρνηση άρει τη στήριξη των τιμών στο καλαμπόκι και τα φασόλια που καλλιεργούσαν Μεξικανοί αγρότες, αυτοί οι αγρότες έπρεπε να ανταγωνιστούν ενάντια στις τεράστιες αγροτικές επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολλοί Μεξικανοί αγρότες χρεοκόπησαν γρήγορα. Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια Μεξικανοί αγρότες εκδιώχθηκαν από τη γη τους από το 1994.
... Η NAFTA ήταν υπέροχη αν ήσουν εταιρεία. Ήταν καταστροφή αν ήσουν ένας εργάτης.
... Το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση της πρόνοιας του Μπιλ Κλίντον, που υπογράφηκε στις 22 Αυγούστου 1996, εξαφάνισε το δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας του έθνους. Έριξε 6 εκατομμύρια ανθρώπους, πολλές από τις οποίες ανύπαντρες μητέρες, από τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας μέσα σε τρία χρόνια. Τους πέταξε στους δρόμους χωρίς φροντίδα παιδιών, επιδοτήσεις ενοικίου ή συνέχιση της κάλυψης του Medicaid.
... Η Κλίντον μείωσε το Medicare κατά 115 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια πενταετία και έκοψε 25 δισεκατομμύρια δολάρια στη χρηματοδότηση του Medicaid.
... Η κυβέρνηση Κλίντον, υπό την ηγεσία του Λόρενς Σάμερς, υπέγραψε νόμο τον νόμο περί εκσυγχρονισμού των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του 1999, ο οποίος κατέρριψε τα τείχη προστασίας που είχαν δημιουργηθεί με τον νόμο GlassSteagall του 1933. Η Glass-Steagall ίδρυσε την Federal Deposit Insurance Corporation. Έθεσε σε εφαρμογή τραπεζικές μεταρρυθμίσεις για να σταματήσει τους κερδοσκόπους από το να κλέβουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Με την κατεδάφιση του Glass-Steagall και την ψήφιση της NAFTA, οι Δημοκρατικοί, με επικεφαλής τον Clinton, έπεσαν χαρούμενοι στο κρεβάτι με εταιρείες και κερδοσκόπους της Wall Street».

Κρις Χέτζες

 

«Οι βασιλιάδες του αμερικανικού κλάδου του καρτέλ των ναρκωτικών ηγούνται από τον Χένρι Κίσινγκερ και τον Σύνδεσμο κατά της Δυσφήμησης του B'nai Brith».

από το βιβλίο "DOPE, INC., το διεθνές καρτέλ ναρκωτικών, το ξέπλυμα χρήματος και η κρατική εξουσία", 1992

 

«Η απάντηση του Τζορτζ Μπους στην κρίση του Κόλπου του 1991 θα είναι σε μεγάλο βαθμό προκαθορισμένη, όχι από μεγάλες εκλάμψεις γεωπολιτικής διορατικότητας, αλλά μάλλον από τη σύνδεσή του με τη βρετανική ολιγαρχία, με τον Χένρι Κίσινγκερ, με ισραηλινούς και σιωνιστικούς κύκλους, με πετρελαιάδες του Τέξας. βάση συγκέντρωσης κεφαλαίων και στους βασιλικούς οίκους της Σαουδικής Αραβίας και του Κουβέιτ"

Ο Webster Griffin Tarpley και ο Anton Chaitkin στο βιβλίο τους "George Bush: The Unauthorized Biography"

 

«Αν ο αμερικανικός λαός γνώριζε την αλήθεια για το τι έχουμε κάνει εμείς οι Μπους στο έθνος, θα μας κυνηγούσαν στο δρόμο και θα μας λιντσάρανε».

Ο George HW Bush στη ρεπόρτερ Sarah McClendon, Δεκ. 1992

 

«Ο Μπιλ Κλίντον έριξε τη Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου της Βόρειας Αμερικής (NAFTA) μέσω του Κογκρέσου.
... Η NAFTA έπρεπε να ενθαρρύνει τις εξαγωγές των ΗΠΑ στο Μεξικό. το αντίθετο συνέβη και μάλιστα με τεράστιο τρόπο. Η NAFTA υποτίθεται ότι θα αυξήσει την απασχόληση στις ΗΠΑ. μια μελέτη του 2010 μετράει σχεδόν 700.000 θέσεις εργασίας που χάθηκαν στην Αμερική χάρη στη συνθήκη. Και, η συμφωνία έδωσε σε μια τάξη στην Αμερική τεράστιο μόχλευση έναντι της άλλης: οι εργοδότες απειλούν πλέον συνήθως να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους στο Μεξικό εάν οι εργαζόμενοί τους οργανωθούν. Ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός από αυτούς -πολύ περισσότερος απ' ό,τι στις μέρες πριν από τη NAFTA- έχει ανταποκριθεί στην απειλή... Τις δεκαετίες πριν από τη NAFTA, η οικονομία του Μεξικού αναπτύχθηκε συχνά με ταχείς ρυθμούς. από τότε που θεσπίστηκε η NAFTA, το Μεξικό γνώρισε την πιο αδύναμη ανάπτυξη από οποιαδήποτε άλλη χώρα στη Λατινική Αμερική, παρά όλα τα προϊόντα που κατασκευάζει τώρα και εξάγει στις ΗΠΑ. Το ποσοστό της φτώχειας δεν έχει αλλάξει καθόλου, ενώ κάθε άλλη χώρα της περιοχής έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο. Ένας λόγος για όλα αυτά είναι η προβλέψιμα καταστροφική επίδραση που είχε το ελεύθερο εμπόριο με τις αμερικανικές αγροτικές επιχειρήσεις στις περιουσίες εκατομμυρίων Μεξικανών οικογενειακών αγροτών».

Τόμας Φρανκ

 

"Το 1999, η υπουργός Εξωτερικών Madeleine Albright έπαιξε βασικό ρόλο στον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας, δημιουργώντας την αποτυχία των διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν του πολέμου. Η Albright παρουσίασε στη γιουγκοσλαβική κυβέρνηση μια "συμφωνία" που θα επέτρεπε στο ΝΑΤΟ να καταλάβουν ολόκληρη τη χώρα, με την ανήκουστη διάταξη ότι η Γιουγκοσλαβία θα πλήρωνε για τα έξοδα της κατοχής
... Όταν η γιουγκοσλαβική κυβέρνηση απέρριψε αναμενόμενα το τελεσίγραφο μεταμφιεσμένο σε «πρόταση», ο βομβαρδισμός άρχισε και συνεχίστηκε για τρεις μήνες.
Χιλιάδες πολίτες ήταν σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν και έμειναν άστεγοι Όπως συνέβη στο Ιράκ, ολόκληρος ο πληθυσμός ήταν τραυματισμένος, με τις γυναίκες και τα παιδιά να έχουν πληγεί περισσότερο.
Όπως η επίθεση στο Ιράκ, η επίθεση στη Γιουγκοσλαβία ήταν ένα έγκλημα πολέμου, ένα «έγκλημα κατά της ειρήνης», η πιο σοβαρή από όλες τις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου, ένας επιθετικός πόλεμος εναντίον ενός άλλου κράτους που δεν αποτελεί απειλή για τη χώρα που ξεκίνησε τον πόλεμο. "

Γκλόρια Λα Ρίβα

 

"Σύντομα, το κοινό δεν θα μπορεί να συλλογιστεί ή να σκεφτεί μόνο του. Θα μπορεί να παπαγαλίσει μόνο τις πληροφορίες που του δόθηκαν στις ειδήσεις της προηγούμενης νύχτας."

Zbigniew Brzezinski

 

"Ο Τζορτζ Σόρος είναι μέρος ενός κύκλου... που συνδέεται με την οικονομική πλευρά της ισραηλινής Μοσάντ και με την οικογένεια του Τζέικομπ Λόρδου Ρότσιλντ. Όπως
είναι κατανοητό, ο Σόρος και τα συμφέροντα των Ρότσιλντ προτιμούν να κρατούν τη σύνδεσή τους κρυμμένη μακριά από την κοινή θέα, ώστε να για να κρύψει τους ισχυρούς φίλους που μπορεί να διεκδικήσει ο Σόρος στο Σίτι του Λονδίνου, στο Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών, στο Ισραήλ και στο οικονομικό κατεστημένο των ΗΠΑ».

William Engdahl

 

«Ο Χένρι Κίσινγκερ, μαζί με τη διεθνή πολιτική διεύθυνση του, γνωστή ως Kissinger Associates, είναι το άτομο που βρίσκεται στο σημείο τομής καθενός από αυτά τα δίκτυα: το πίσω κανάλι με τη Σοβιετική Ένωση, τα δίκτυα ναρκωτικών και τρομοκρατίας από την Ιταλία έως την Ibero- Αμερική, και τα υψηλότερα επίπεδα χρηματοδότησης - συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης του στην American Express, την οντότητα στην οποία έχει συγχωνεύσει ένα σημαντικό τμήμα της δομής διοίκησης της Dope, Inc.».

από το βιβλίο "DOPE, INC.: το διεθνές καρτέλ ναρκωτικών, το ξέπλυμα χρήματος και η κρατική εξουσία", 1992

ΠΗΓΗ: 


"REAL WORLD ORDER" ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; (ΜΕΡΟΣ 2)


"REAL WORLD ORDER" ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; (ΜΕΡΟΣ 3)