Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι Είπε Ο Λαβρόφ Για “Νέα Παγκόσμια Τάξη” Και Έναν Ολοκληρωτικό, Υβριδικό Πόλεμο Της Δύσης Κατά Της Ρωσίας

 

https://ria.ru/20220325/rossiya-1780031598.html

Η Δύση κήρυξε έναν πραγματικό ολοκληρωτικό, υβριδικό πόλεμο στη Ρωσία, δή

λωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Σεργκέι Λαβρόφ.

Σημείωσε ότι η Δύση δεν κρύβει τους στόχους της. Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, θέλουν να καταστρέψουν, να σπάσουν, να εκμηδενίσουν, να στραγγαλίσουν τη ρωσική οικονομία και τη Ρωσία συνολικά.

……………………………………


Ο Λαβρόφ υποστήριξε ότι οι παγκόσμιες εξελίξεις προσπαθούν να δημιουργήσουν τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη»

Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση θεσπίζονται νέοι κανόνες, «οι οποίοι γράφονται από έναν στενό κύκλο δυτικών χωρών που αργότερα το περνούν ως την απόλυτη αλήθεια και απαιτούν από όλους να ακολουθούν αυτούς τους κανόνες».

ΜΟΣΧΑ, 23 Μαρτίου. /TASS/. Οι τρέχουσες παγκόσμιες εξελίξεις είναι μια προσπάθεια δημιουργίας μιας νέας παγκόσμιας τάξης, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε ομιλία του στο Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας την Τετάρτη.

«Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο δεν αφορά μόνο και όχι τόσο την Ουκρανία, αλλά τις προσπάθειες για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης», διευκρίνισε.

«Πριν από πολλά χρόνια, περίπου δέκα χρόνια πριν, οι δυτικοί συνάδελφοί μας σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τον όρο «διεθνές δίκαιο» που προώθησαν από τη δημιουργία του ΟΗΕ και [σταμάτησαν] να ζητούν την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά αντίθετα άρχισαν να απαιτούν από όλους να υποταχθούν σε βασισμένη σε κανόνες παγκόσμια τάξη και σεβαστείτε αυτήν την παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες και τηρήστε αυτούς τους κανόνες. Κανείς δεν προτείνει κανέναν κανόνα όμως γιατί δεν υπάρχουν κανόνες», επεσήμανε ο Λαβρόφ, περιγράφοντας την κατάσταση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση γίνονται νέοι κανόνες, «τους γράφονται από έναν στενό κύκλο δυτικών χωρών που αργότερα το περνούν ως την απόλυτη αλήθεια και απαιτούν από όλους να ακολουθούν αυτούς τους κανόνες».

……………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

…………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


πηγη https://alfeiospotamos.gr/2022/03/26/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b5-%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%ce%b2%cf%81%cf%8c%cf%86-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%ac%ce%be/

Δεν υπάρχουν σχόλια