Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ; (Βίντεο)

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : [ … Η επικράτεια της Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Ουκρανίας διευρύνθηκε προς τα δυτικά λίγο πριν και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο … ] , [ … Στα 72 χρόνια της ύπαρξης της, τα σύνορα της ΣΣΔ της Ουκρανίας μεταβλήθηκαν πολλές φορές: μεγάλο μέρος των δυτικών εκτάσεων της χώρας ανήκε στην Πολωνία μέχρι το 1939 … ] !!!

ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ !!! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΗ … ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ !!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΥΤΙΚΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ , ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ , ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ , ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ !!!

…………………..

Τσέχος πολιτικός επιστήμονας, καθηγητής Oscar Kreichi : Η Τσεχία μπορεί να προβεί σε πιθανές διεκδικήσεις στα δυτικά της Ουκρανίας !!!

…………………..


Κορυφαία νέα! Η Ρωσική Ομοσπονδία ματαίωσε τα εκτεταμένα σχέδια της Πολωνίας για την Ουκρανία. Γι’ αυτό ζητούν απ’ το ΝΑΤΟ να στείλει … “ειρηνευτική δύναμη” ;;


Новости Главные Сегодня Δεν είναι χωρίς λόγο που η Πολωνία απαιτεί την εισαγωγή μιας ειρηνευτικής αποστολής του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία – τέτοια μέτρα είναι απαραίτητα για τη Βαρσοβία προκειμένου να πραγματοποιήσει τουλάχιστον μέρος των γεωπολιτικών της συμφερόντων που σχετίζονται με αυτήν τη χώρα.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι δημοσιογράφοι του ενημερωτικού εντύπου EurAsia Daily, αφού ανέλυσαν τα τελευταία μέτρα που έλαβαν οι πολωνικές αρχές. Οι συντάκτες του υλικού είπαν λεπτομερώς τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει η Βαρσοβία και εξήγησαν επίσης πώς η Ρωσία, έχοντας ξεκινήσει μια ειδική επιχείρηση, ματαίωσε τα μακροπρόθεσμα σχέδια της Πολωνίας σχετικά με την Ουκρανία…

………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


πηγη https://alfeiospotamos.gr/2022/03/26/%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%cf%87%ce%b5-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b1%cf%81%cf%84/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια