Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ - KAI ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΥΩΔΗΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ Mr OLYMPIA ΕΙΝΑΙ ΜΥΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΘΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ/ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΟ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝ ΗΡΑΚΛΗ

Με τους 12 άθλους του ο Ηρακλής μας έδειξε την δύναμη και τη δυνατότητά μας για τον δρόμο της θέωσής μας και τη σύνδεσή μας με τον συμπαντικό νου.

Ο Ηρακλής σκοτώνοντας στον άθλο του το Λιοντάρι της Νεμέας, μας δείχνει την μέθοδο να νικήσουμε ως άνθρωποι την αλλαζονία, τον εγωισμό, την έπαρση και τον φόβο του άγνωστου εαυτού μας και να ανακαλύψουμε το ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ. Να ανακαλύψουμε τη δύναμή μας να σκοτώσουμε το δικό μας εγωιστικό λιοντάρι και να αναδείξουμε την γνωσιακή υπεροχή μας, την Αρετή μας και τα θεικά χαρίσματα που έχουμε από τη δημιουργία της ύπαρξής μας.


Ο Ηρακλής κόβοντας τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, η οποία βρίσκεται στη Λέρνα στο υγρό στοιχείο μας και επηρεάζεται από τις συχνότητες και τις ειδήσεις του περιβάλλοντός μας. Γεμάτη από εγχαράξεις αποστατικές που εκδηλώνονται ως Λερναία Ύδρα με θυμώδη και ενστικτώδη συμπεριφορά, να κοπούν και να καούν με το φως της Αλήθειας και να δημιουργηθούν οι νέες εγχαράξεις της πραγματικής μας ύπαρξης.


Ο Ηρακλής νικώντας στον άθλο του και βρίσκοντας την Ελαφίνα της Αρτέμιδος, ξεπέρασε τον εαυτό του και μπήκε σε ανώτερες διαστάσεις, σε ανώτερα επίπεδα, σε ανώτερες συχνότητες φωτός, και συντονίστηκε με τον λόγος του Ζευς του Διός και μπόρεσε και είδε και ανακάλυψε την Ελαφίνα της Αρτέμιδος. Έτσι κι εμείς ως άνθρωποι πρέπει να ανακαλύψουμε τον αληθινό μας πολυδιάστατο εαυτό  και τη δυνατότητά μας να αποκτήσουμε τις δυνάμεις του Ηραλή ώστε να νικήσουμε τους δικούς μας άθλους.



Ο Ηρακλής σκοτώνοντας τον Ερυμάνθιο Κάπρο, έτσι κι εμείς πρέπει να σκοτώσουμε τα κτηνώδες συναίσθημα που μας υποτάσσει στο κτήνος της ύλης, της απληστίας, του φθόνου, της μισαλλοδοξίας και ο Νους να είναι ο Ηνίοχος της ζωής μας και η ύλη να είναι μονο το μέσο.


Ο Ηρακλής καθάρισε τους σταύλους του Αυγεία, έτσι και σήμερα πρέπει να καθαριστεί ο πλανήτης από όλες τις σκοτεινές και αποστατικές ενέργειες, από όλα τα ρυπαρά γένη, και όλες τις ακαθαρισίες που δεν περιλαμβάνονται στην Αρχική Δημιουργία.


Ο Ηρακλής εξώντοσε τις Στυμφαλίδες Όρνιθες, έτσι και σήμερα ενεργοποιώντας τη νόηση μας, να μετουσιώσουμε όλα τα σκοτεινά εμφυτεύματα, αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα της συνειδητότητός μας, ώστε με ελεύθερη βούληση να συντονιζόμαστε με τον σκοπό και τον στόχο της ύπαρξής μας.


Ο Ηρακλής στον άθλο του νίκησε τον Ταύρο της Κρήτης, χαλιναγώγησε τη δύναμή του και τη χρησιμοποίησε εκεί που αυτός ήθελε ώστε να νικήσει τον άθλο του. Έτσι και τώρα εμείς οι άνθρωποι πρέπει να αντιληφθούμε την πραγματικής μας δύναμη και να την χειραγωγήσουμε με σκοπό και στόχο την εκτέλεση της αποστολής της ύπαρξης μας στο θείο σχέδιο της δημιουργίας μας.


Ο Ηρακλής κατάφερε να ζέψει και να τιθασεύσει τα άλογα του Διομήδη οδηγόντας τα στον δρόμο της λογικής και της νόησης, που αντιπροσωπεύουν τις συναισθηματικές επιρροές του ανθρώπου, έτσι κι εμείς πρεέπι να πετύψουμε τον έλεγχο του εαυτου μας και της ψυχής μας και να οδηγηθούμε στον πραγματικό προρισμό μας που είναι το δισκοπότηρο της δημιουργίας.


Ο Ηρακλής νίκησε στον άθλο και πήρε τη Ζώνη της Ιππολύτης, τη ζώνη της διαχωριστικότητας,  της τυραννίας και της κακοποίησης των ανθρώπων και την μετουσίωσε σε ζώνη ενώτητας. Έτσι και τώρα πρέπει να πολεμήσουμε και να σταματήσουμε όλα τα φαλλοκρατικά δόγματα και ιερατεία στον πλανήτη που σκοτώνουν, δολοφονούν, αφανίζουν φυσικά και ψυχικά τον άνθρωπο και τον διαχωρίζουν σε άρρεν και θύλη και φτιάχνουν το τρίτο παρα φύση φύλο, και όλες δυνάμεις όλων των Ελλάνιων θεών, ημίθεων και ηρώων να αφανίσουν και να εξαγνίσουν το τόσο σοβαρό, μεγάλο καρκίνομα των δογμάτων και των ιερατείων στον πλανήτη.


Ο Ηρακλής στον άθλο του σκότωσε το αποστατικό υβριδιακό πλάσμα τον Γηρυόνη παίρνοντας τα κόκκινα βόδια, δηλαδή τα αποστατικά χαράγματα, εμφυτεύματα, επιθυμίες, πάθη, μαγείες, μαγγανείες, τεχνικές υποδούλωσης, υβριδιακές κατασκευές που ως κόκκινα βόδια υποδούλωναν, αλλοίωναν την ανθρωπότητα κλέβοντας και σκοτώντας τον πλανήτη και τους ανθρώπους. Κατάφερε να τα ζέψει και να τα κλεισει στο δισκοπότηρο και να τα φέρει στην πόλη τον Λεόντων και να τα θυσιάσει στην Αθηνά. Έτσι και σήμερα πρέπει να καθαριστεί ο πλανήτης.



Ο Ηρακλής στον άθλο με τα μήλα των Εσπερίδων, μας δίδαξε με νόηση τη σωστή επιλογή του μονοπατιού της πραγματικής νόησης, καταφέρνοντας να ξεπεράσει και να νικήσει τις επιθυμίες, τις ψευδαισθήσεις τους ψευτοδιδασκάλους, τους ψευδοπροφήτες, τα δόγματα, την αντινόηση που οδηγουν στην κατάπτωση της πατρώας ουσίας, να ξεπεράσει τον ίδιο του το εαυτό και να αποφασίσει να κάνει τη σωστή επιλογή για το καλό της ανθρωπότητας, αφήνοντας τη γνώση να ρέει για το καλό της ανθρωπότητας χωρίς ιδίον όφελος.


Ο Ηρακλής κατάφερε να εκτελέσει το ύψιστο δωδέκατο άθλο μύησης του και να γίνει αόρατος και να περάσει τον Κέρβερο ώς να ήταν σκοτωμένος και να συναντήσει τον Άδη, φθάνοντας στο πλατύσκαλο της θέοσής του, ολοκληρώνοντας τους δώδεκα άθλους του, διαπέρασε μέσα από την πύλη της μέγιστης γήινης μύησης και έγινε έξιος αν θα είναι τεράστιος βασιλιάς παγκοσμιοποιητής σε ολόκληρη την Γαία, ή αν θα συνεχίσει την μύηση του με τον δεκατο τρίτο άθλο να περάσει ως ήλιος στον υπερήλιο και να γίνει θεός δημιουργός σε σύμπαντα και κοσμικά επίπεδα του άπειρου στερεώματος της Δημιουργίας του άρρητου Ενός.

ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΘΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΙΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΜΥΗΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.

  1.  ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ (ΑΘΛΟΣ ΔΙΟΣ) ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΉ
  2. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ (ΑΘΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ) ΚΑΙ ΑΝΗΛΘΕ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ 
  3. ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΙΤΙΔΑ ΕΛΑΦΟ (ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ), ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ
  4. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΥΜΑΝΘΙΟ ΚΑΠΡΟ ( ΑΘΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ) ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΌΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΧΏΡΗΣΕ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΜΥΗΤΙΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ
  5. ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ( ΑΘΛΟΣ ΕΣΤΙΑΣ) ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΝΙΓΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΜΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ 
  6. ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΙΜΦΑΛΙΔΕΣ ΟΡΝΙΘΕΣ (ΑΘΛΟΣ ΕΡΜΗ) ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΜΑΓΩΝ-ΑΓΥΡΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΙΚΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΚΕ ΝΑ 
  7. ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ( ΑΘΛΟΣ ΥΦΑΣΤΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΉ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ 
  8. ΤΙΘΑΣΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ (ΑΘΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΗ ΑΝΕΛΗΞΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 
  9. ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΘΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ (ΑΘΛΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ) ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΣΡΑΣΕΣ ΣΤΟΝ 
  10. ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΘΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΥΟΝΗ (ΑΘΛΟΣ ΑΡΕΩΣ) ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ
  11. ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΑ ΜΗΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ (ΑΘΛΟΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΠΟΥ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΥΨΙΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΜΥΗΤΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ 
  12. ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΑΘΛΟ ΣΟΥ (ΑΘΛΟΣ ΗΡΑΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΗΝΟ ΜΥΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΟΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια