Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!! Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: «Είπα στον γιο μου: Αγόρι μου, σε λατρεύω, αλλά πρέπει να ξέρεις πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή σ’ αυτό τον κόσμο από το να πεθαίνεις για την πατρίδα σου»

 

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ !!!
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑΣ ΜΑΝΑΣ
ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ !!!!

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΝΙΟΙ !!!

…………………………………..

Sona Galstyan Ο γιος του Πρωθυπουργού της Αρμενίας πήγε στον πόλεμο! (πρώτη φορά στα χρονικά)
#ՀԱՂԹԵԼՈՒԵՆՔ 💪🇦🇲
Η σύζυγος του Πρωθυπουργού σε συνέντευξή της είπε: «Είπα στον γιο μου: Αγόρι μου, σε λατρεύω, αλλά πρέπει να ξέρεις πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή σ’ αυτό τον κόσμο από το να πεθαίνεις για την πατρίδα σου»🙏
………………………………………………

Anna Hakobyan Anna Hakobyan: Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μου με τις γυναίκες βουλευτές στο Κοινοβούλιο του Αρτσάχ, μου ζητήθηκε να κάνω μια έκκληση στον κόσμο να μας βοηθήσει σε αυτόν τον πόλεμο. Εδώ είναι η απάντησή μου.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
02:16

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι η προσωπική μου άποψη, αλλά πρέπει να ξέρουμε πως αυτή τη στιγμή, η δύναμη μας είμαστε εμείς, η ελπίδα μας είμαστε εμείς. Είναι μια ιστορική στιγμή για τον λαό μας και όσο δύσκολη και να είναι, εμείς είμαστε εκείνοι που πρέπει να κάνουμε κάτι, αν δεν το κάνουμε εμείς δεν θα το κάνει κανεις για μας. (…) Γι’αυτο μην φοβάστε καθόλου, ο,τι και να γίνει μην φοβηθείτε, πρέπει να είμαστε δυνατοί, όσο δύσκολο και να είναι!
Αυτο που θα πω είναι κάτι προσωπικό, αλλά παράλληλα δεν είναι..Στο δρόμο προς το Αρτσάχ, ο σύζυγός μου είπε πως πρέπει να πάει ο γιος μας στον πόλεμο (…) Του ειπα «ναι, βαλε τη στολή σου και πήγαινε».Έβαλε τη στρατιωτική στολή του και του ειπα: «Αγόρι μου, σε λατρεύω, αλλά πρέπει να ξέρεις πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή σ’αυτο τον κόσμο από το να πεθαίνεις για την πατρίδα σου». Δεν ήξερα που θα τον στείλουν, δεν ήξέρα αν θα μπόρεσω να επικοινωνήσω μαζί του γι’ αυτό και του ειπα αυτά τα λόγια όταν ημασταν μέσα στο αμάξι. (…) Αυτά τα λόγια τα ειπα όχι μόνο για τώρα, αλλά για όλη του τη ζωή. Τα ειπα μια μέρα πριν, αλλά οποιαδήποτε στιγμή δεν θα αλλάξει αυτή η άποψή μου, ούτε τώρα, ούτε σε ένα χρόνο, ούτε σε δέκα χρόνια. Και ξέρω πως δεν είμαι η μοναδική μητέρα, όχι απλά δεν είμαι η μοναδική, είμαι μια από τις εκατοντάδες χιλιάδες μητέρες που το έχουν πει, ως γυναίκες και ως μητέρες! Και αυτή είναι η νίκη μας!»

Αυτά!!!Τι να πει κανεις μετά απ’ αυτά τα λόγια!!
Συγκίνηση και Περηφάνια!! #θανικήσουμε
Πως να χάσουμε όταν και η κυβέρνησή μας είναι υγιής και κυβερνούν την πατρίδα μας Άνθρωποι!! Είμαστε όλοι ένα!!! ❤️🇦🇲🙏

30/9/2020
Μτφ: Σ.Γκ.
Η φωτογραφία από τον προσωπικό της λογαριασμό τότε που υπηρετούσε στο στρατό ο γιος τους
https://www.facebook.com/350125449113351/posts/794539328005292/?vh=e&extid=xdpTQcPi020628Eg&d=n

……………………….

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣAnna Hakobyan  #ՀԱՂԹԵԼՈՒԵՆՔ

Για το ENG scroll dow

” Γιε μου σε λατρεύω, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο από το να πεθαίνεις για την πατρίδα

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με γυναίκες βουλευτές στην Εθνοσυνέλευση του Αρτσάχ, τέθηκε αίτημα να εφαρμοστεί στον κόσμο για να μας βοηθήσει σε αυτόν τον πόλεμο.

Στο βίντεο έχω την απάντηση.
#ՀԱՂԹԵԼՈՒԵՆՔ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μου με τις γυναίκες βουλευτές στο Κοινοβούλιο του Αρτσάχ, μου ζητήθηκε να κάνω μια έκκληση στον κόσμο να μας βοηθήσει σε αυτόν τον πόλεμο. Εδώ είναι η απάντησή μου.

Αναφερόμενη στην έκκληση προς τον κόσμο, αυτό φυσικά είναι η προσωπική μου άποψη, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι η δύναμή μας είναι μέσα μας, η ελπίδα μας είναι μέσα μας, αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για τον λαό μας. Όσο δύσκολο και αν είναι μια κρίσιμη στιγμή και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει για τον εαυτό μας γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει για εμάς. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, περισσότερο από ποτέ, μη φοβάστε, ποτέ, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό…
Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι πολύ προσωπικό για να το μοιραστώ, αλλά επίσης δεν είναι. Όταν έφευγα για το Artsakh – ο σύζυγός μου μου είπε ότι ο γιος μας θα συνταχθεί ως στρατιώτης στην εφεδρεία – ντυνόταν να φύγει και του είπα να βάλει τον εξοπλισμό του στρατιώτη και να προχωρήσει. Του είπα ′′ γιε μου, σε λατρεύω αλλά να ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο από το να πεθαίνεις για την πατρίδα σου.” Στο αυτοκίνητο, πηγαίνοντας στο Stepanakert, είπα αυτό στον γιο μου. Σε εκείνο το σημείο, δεν ήμουν σίγουρη αν θα μπορέσω να επιστρέψω σύντομα στο Ερεβάν ή θα έχω τη δυνατότητα να συνδεθώ, και δεν ήξερα πού θα τον πάνε. Ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί του. Αργότερα αποδείχθηκε ότι δεν τον πήραν εκείνη τη μέρα και θα τον πάρουν αργότερα αλλά το μήνυμά μου είναι για μια ζωή και καμία περίπτωση δεν θα το αλλάξει αυτό σε μένα ως μητέρα – ούτε σήμερα, ούτε σε ένα χρόνο, ούτε σε δέκα χρόνια. Και ξέρω ότι δεν είμαι μοναδική στο να αισθάνομαι έτσι, είμαι μία από τις εκατοντάδες χιλιάδες ως γυναίκα και ως μητέρα και αυτή είναι η νίκη μας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια