Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ-ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. - ΑΦΟΡΟΛΟΓΙΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.



Είναι γεγονός οτι εντός της Ελλάδος συμβαίνουν τα πιο περίεργα πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι όλοι οι Εβραίοι του ΚΙΣ- Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου διέπονται από καθεστώς αφορολογήτου. 

Για πάμε να εξηγήσουμε τι μπορεί να συμαίνει αυτό. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο οτι το ΚΙΣ, με νόμο του κράτους, είναι αφορολόφητο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. 

Αυτό, αυτομάτως δημιουργεί πολίτες εντός Ελλάδος δύο κατηγοριών. 

Πρώτη κατηγορία ειναι όλοι οι Έλληνες πολίτες που φορολογούνται βάναυσα από αυτο το εχθρικό κράτος και μη έχοντας άλλη επιλογή, πληρώνουν τους φόρους τους κανονικά σε βαθμό να αξαθλιώνονται οικονομικά προκειμενου να είναι εντάξει στις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Και Δεύτερη κατηγορία, οι Εβραίοι Ελληνόφωνες πολίτες που ζουν ανάμεσα μας, ως Έλληνες πολιτες και αυτοί, που είναι μέλη του Κ.Ι.Σ. και δεν πληρώνουν φορολογία με νόμο του κράτους. 

Αυτό είναι μια ανισότητα εις βάρος των Ελλήνων, και πάμε να εξηγήσουμε γιατι δίνοντας ένα παράδειγμα:

Ας υποθλεσουμε οτι σε κεντρικό δρόμο στην Αθήνα, υπάρχουν δύο ιδιόκτητα μαγαζιά, τα οποία εμπορεύονται το ίδιο αντικείμενο. Ο ένας ιδιοκτήτης είναι Εβραίος μέλος του ΚΙΣ και ο αλλος οχι. 

Ο Εβραίος μέλος του ΚΙΣ βαση νόμου (που θα δειξουμε παρακάτω) δεν είναι απαλλάσεται καθε είδους φορολογίας. Τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν καταβάλει ΦΠΑ, ότι δεν πληρώνει φόρο ή δασμούς σε προιόντα που τυχον εισάγει, δεν πληρώνει ΕΝΦΙΑ, δεν καταβάλει δημοτικά τέλη. 

Ενώ ο Έλληνας πολίτης, ειναι υποχρεωμένος να πληρώνει όλα αυτα για τα οποία ο Εβραίος απαλλασεται.

Ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ στην κριση? ΠΟΙΟΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ? Την απάντηση δώστη εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο.

Και πριν να βιαστείς να πεις, ότι αυτα που γράφω ως τώρα ότι δε στέκουν, πάμε να δουμε ένα -ένα όλους τους νόμους που επιβεβαιώνουν και επικυρώνουν τα παραπάνω.

ΦΕΚ 101, έτος 1890, ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ, όπου γίνεται έγκριση του Καταστατικού της Ισραηλιτικης Αδελφότητας. 

Εδώ συμβαίνει το εξής ΠΑΡΑΔΟΞΟ. Βλέπουμε ότι η Ισραηλίτικη αδελφότητα αποκτά Νομική σύσταση με καταστατικό, ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, το οποίο επικυρώνεται με Ελληνικό νόμο το 1890, τη στιγμή που το Ισραήλ ως Κράτος Ιδρύθηκε το 1948 σύμφνωνα με το Βικιπαίδεια.

Είπες τίποτα???

Και πρόεδρος είναι ο Κάρολος Ροτσιλδ (!!!).

ΤΟ 1920, Πάλι με Νόμο του Ελληνικού Κράτους, περί Ισραηλιτικών Κοινωντήτων, μας λέει ότι: <<Στις πόλεις του Βασιλείου όπου κατοικουν μόνιμα Ισραηλίτικες οικογένειες και λειτουργεί συναγωγή, δύναται να ιδρυθεί δια Β. διατάγματος Ισραηλίτικη Κοινότητα αναγνωριζόμενη ως Νομικόν Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.>>

ΞΑΝΑ Είπες τίποτα??? Δε τα βγάζω απο το μυαλό μου, ο Νόμος 2456 του 1920 το λέει, και τι είπαμε πριν? Το Κράτος του Ισραήλ Ιδρύθηκε το 1948. 

Και σε περίπτωση που ακόμα δεν εχεις αντιληφθεί τι σημαίνει ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, πάμε να δούμε τι μας λέει η Βικιπαίδεια :

<<Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ): Χαρακτηρίζονται εκείνα των οποίων ο σκοπός αφορά την εξυπηρέτηση και την επιτέλεση κάποιας κρατικής λειτουργίας ή υπηρεσίας. Πρότυπο Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου είναι (κατά λειτουργία) η ίδια η Πολιτεία (το Κράτος) άλλα χαρακτηριστικά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου είναι οι Οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης (δήμοι και περιφέρειες) η Εκκλησία της Ελλάδος, το Ν.Α.Τ., το Ι.Κ.Α. κλπ. >>




Και επειδή αυτό το άρθρο είναι το άρθρο του παραλόγου, βλέπουμε ότι το 1920 οι Ισραηλιτικες Κοινότητες αναγνωρίζονται ως Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, ως Κρατικές Οντότητες δηλαδή, τη στιγμή που το Ισραήλ ιδρυθηκε ως Κράτος το 1948. 

Και ερχόμαστε στο συμπέρασμα, ότι όλα τα ΝΠΔΔ, ως μηχανισμοί του Κράτους, δεν υπάγονται σε φορολογια, γιατι το Κρατος δεν πληρώνει φορο στον Εαυτό του. Ειναι σα να λεμε οτι το κτιριο της βουλής πληρώνει ΕΝΦΙΑ. 

Κι ευλόγος προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα: 
Τι δουλειά έχει να υφίσταται με Κρατική οντότητα η Ισραηλίτικη Κοινότητα εντός του Ελληνικού Κράτους.??
Αυτό δεν είναι μορφή ρατσισμού ενάντια στον Έλληνα πολίτη? 

Τώρα ίσως σου λύθηκε η απορία αγαπητέ αναγνώστη, πως γίνεται όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδος να έχου εκατοντάδες ακίνητα στο ονομά τους και να τα βγαζουν πέρα. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΦΙΑ ως μελη του ΚΙΣ.

ΜΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΣ.
Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια