Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ *ΚΑΤΑΘΕΣΗ $600 ΔΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ*ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ Brettonwoods & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ.


Συζήτηση μεταξύ δυο Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό, ο Δημοσθένης από την Αμερική και ο Γιώργος από τον Καναδά.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου από το Grande Prairie στην πόλη Red Deer όπου και ζω στην Alberta του Καναδά, μιλούσα με τον φίλο μου Δημοσθένη από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ για θέματα που αφορούν την Ελληνική αλλά και παγκόσμια πραγματικότητα.

Και είπαμε αυτή τη συζήτηση να την κάνουμε δημόσια σε ζωντανό βίντεο στο Facebook.

Πρώτο θέμα για το οποίο συζητήσαμε, είναι οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ κρατικοί προϋπολογισμοί του Ελληνικού κράτους, όπου κατά ένα «περίεργο» λόγο από το 2016 μέχρι και σήμερα εμφανίζουν στην κατηγορία πιστωτικά έσοδα, ποσό ύψους περίπου 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, όπου στη σελίδα 15, είναι φανερός ο προβληματισμός του σχετικά με την ξαφνική ραγδαία αύξηση των πιστωτικών εσόδων, απευθύνοντας ερώτηση προς τον ΟΔΔΗΧ, χωρίς όμως να λαμβάνει επαρκή πληροφόρηση.



Για το θέμα του κρατικού προϋπολογισμού, έγινε εξιστόρηση σχετικά με τις ερωτήσεις που έχουμε απευθύνει στον Εργατολόγο Αλέξη Μητσόπουλο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο από εμένα και προς τον Προθυπουργό Κ. Μητσοτάκη από τον Δημοσθένη.



Επόμενο θέμα της κουβέντας μας ήταν η κατάθεση των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ από τον Αρτέμη Σώρρα στην τράπεζα Bank of Montreal στον Καναδά, υπέρ της κυρίαρχης Ελληνικής δημοκρατίας για την αποπληρωμή του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, το πως έχουν ενημερωθεί όλοι οι κρατικοί θεσμοί με τον πιο επίσημο τρόπο, και τη αθωωτική απόφαση 67650/13, που το δικαστήριο κάνει σαφές πως ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως τα χρήματα έχουν όντως κατατεθεί.

Στη συνέχεια αναφερθήκαμε στην παγκόσμια συμφωνία του Brettonwoods όπου μεταξύ 198 κρατών, μεταξύ των όποιον ήταν και η Ελλάδα, αποφασίστηκε και δημιουργήθηκε το Δ.Ν.Τ και η Παγκόσμια Τράπεζα, μέσα στην οποία βρίσκονται τα κληρονομικά κεφαλαία των ανθρώπων του πλανήτη για «τη δύσκολη στιγμή». Κεφαλαία ύψους 115 Τρις δολαρίων ΗΠΑ για την Ελλάδα, τα οποία επικυρώνοντε κάθε χρόνο με τον παγκόσμιο ισολογισμό του πλανήτη.

Τέλος, η συζήτηση μας έκλεισε με το πως πρέπει να ενεργήσουμε ως Ελληνικό Έθνος μέσω της Ελλήνων Συνέλευσις ούτως ώστε να πάρουμε πίσω τις κλεμένες μας ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια