Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΥΨΟΥΣ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ..


Το καλοκαίρι του 2017, την στιγμή που βρισκόμουν στην εργασία μου, δεχθήκαμε μαζικά μηνύματα από τον βουλευτή Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο, πρόσκληση στην ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιούσε στη Σκάλα Λακωνίας.

Έτσι, ως ενεργοί πολίτες αποφασίσαμε να παρευρεθούμε και να του απευθύνουμε ερώτηση, προσδοκώντας μια σαφή απάντηση, για την ξαφνική ραγδαία αύξηση των πιστωτικών εσόδων του επίσημου κρατικού προϋπολογισμού σε 563 δις ευρώ που και ο ίδιος έχει ψηφήσει στην ολομέλεια του Ελληνικού κοινοβουλίου ως βουλευτής.

Βέβαια, όπως θα δείτε και στο βίντεο, η απάντηση του ήταν ο αόριστος ξύλινος πολιτικός λόγος που κανένας δεν καταλαβαίνει τι λέει.

Και λέει χαρακτηριστικά «Είπατε τη δικιά σας αλήθεια, αφήστε να πω κι εγώ τη δικιά μου». Μόνο που κύριε Γρηγοράκο, η «δικιά μας αλήθεια» είναι αυτή που πηγάζει από τα επίσημα έγγραφα του Ελληνικού κοινοβουλίου που κι εσείς ως βουλευτής δια της ψήφου σας επικυρώνεται.

Επίσης, γίνεται αναφορά και στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου όπου στη σελίδα 15, στοιχειοθετείται η Ερώτηση προς τον ΟΔΔΗΧ για τη ραγδαία αυτή αύξηση των πιστωτικών εσόδων, χωρίς όμως να παρέχεται επαρκή πληροφόρηση.


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια